HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Bizalom hiányában az ágyban is gond lehet

Talán furcsa lehet az őszinteséget hallani, amikor szexről van szó - Rántsuk le a leplet az összefüggésről, hogy megismerj egy nem mindennapi élet- és szexfilozófiát.

„Biztonságos szex”

Most ne az óvszerre vagy egyéb fogamzásgátlási módszerre gondolj, még ha ezek is az elsődlegesek. A szex-biztonság az intimitást jelenti, azt, hogy partnereddel kölcsönösen megbíztok egymásban.

De ez rögtön a párkapcsolati őszinteséghez vezet minket, ahol ugyanerről van szó, csak a másikkal szemben.

De ez csak akkor megy, ha őszinte vagy magaddal. Például a szex terén. Ha a párkapcsolatodból hiányzik vagy az intimitás vagy a megbízhatóság, nyilván a szex sem őszinte.


Szex- kapcsolat esetén, ahol kizárólag testiségről van szó, a fentiek közül semmi nem teljesül. Nem is lehet ezt a biztonságos szex kategóriájába sorolni - a szexnek többnek kell lennie, mint egy spontán döntés.

Akit nem ismersz, aki felé semmi megfelelési igényt nem érzel, ott a szex sem lehet az igazi. Pontosabban a testi dolgok működnek, hogyne, ilyen az emberi természet.

De ha életedben legalább egyszer volt már nagy Ő-d, tudod, ehhez több kell!

Tehát az őszinteség egy párkapcsolatban - legyen anyagi, érzelmi, szellemi- monogámián és tartósságon épül. Hűség, őszinteség és jó szex, feltételezi egymást!

eletmod.hu

2009.04.27. 00:50
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: