HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szexelj, és szabad a határ

A hír újból a már népszerű Romániából származik, ahol már nem is feltűnőek a szexuális életet élők, a prostituáltak furcsa szokásai, de most a határőrség is beáll a sorba.

Történt, hogy egy 20 éves román lány Krassó-Szörényben benyújtott a rendőrségre egy útlevél igénylő lapot, mivel el akart egy időre utazni az otthonából Az aznap hivatalt teljesítő rendőr egy feltétellel akarta elkészíteni a csinos lánynak iratokat, mégpedig akkor, ha a lány hajlandó ágybabújni és enyelegni vele egy kicsit.

A lány, hogy megkapja az iratot, beleegyezett a zsarolásba, és meg is beszélte a rendőrrel a találka helyét, idejét, ami elég nevetséges kudarcba fulladt a fakabát számára. A lány ugyanis elmesélte nagymamájának a történteket, és a nagymama a hallottaktól kedvet kapva a szép száll rendőrre, ő ment el a randira, a maga majd 70 évével.

A gond csak az volt szegény néninek, hogy a randira való heves készülődés során magas sarkú cipőt húzott, és épp a rendőr orra előtt bukott hasra, egyenesen a rendőr lábai elé.
A rendőr amikor rájött, hogy átverték, rögtön eltűnt a környékről, és a kollégái ma sem tudják merre lehet.

Így járhat az a szegény zsaroló, aki halálra rémülve világgá szalad egy kifestett, kicsinosított, 70 éves, szexre éhes nagymamától.

nice

2005.11.08. 20:20
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: