HIRDETÉS
ingyenes szexhirdetések, szexpartnerek
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Izgató a női beszéd

Amerikai viselkedéskutatók a férfiak tudatalatti szexuális reakcióit vizsgálva arra az igen érdekes megállapításra jutottak, hogy egy nővel folytatott félórás beszélgetés alatt - teljesen függetlenül miről is folyik az - jelentős mértékben nő a szexuális vágyat növelő tesztoszteron szintje.
A vizsgálat során férfi egyetemi hallgatóknak kellett egy ápolónővel beszélgetniük legalább félórán át egy elsötétített válaszfalon keresztül, olyan teljesen érdektelen, unalmas témákról, mint pl. az időjárás vagy éppen egy szappanopera.

A kísérleti alanyoknak akik így nem is láthatták a beszélgetőpartnerüket fogalmuk sem volt arról, hogy pontosan miben is vesznek részt. A rögtön ezután végzett vérvizsgálat a tesztoszteronszint jelentős növekedését mutatta ki szinte mindegyiküknél, annak ellenére, hogy a beszélgetés inkább volt unalmas vagy kifejezetten bosszantó, mint izgató. Mindez a női hangszín azon hatásának tulajdonítható, mely a beszélgetés tartalmától teljesen függetlenül hat a férfiak tudatalattijára.

nice.hu

2006.12.05. 16:53
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: